Share on Google+
adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználói Adatvédelem

 

Amikor látogatóink a cégünk weboldalain oldalain tartózkodnak, megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk. Vannak azonban olyan oldalak és alkalmak, amikor szolgáltatásaink teljes körű igénybevételéhez szükségessé válhat a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, postacímének vagy e-mail címének) megadása, illetve ismerete. A Napiász Online Média Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli. A regisztráció során a felhasználó hozzájárulást adja, hogy Direkt Marketing leveleket juttasson el a felhasználó magán postafiókjába. Amennyiben változtatunk a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, a változásokról előzetesen értesítjük regisztrált felhasználóinkat.

 

Anyagaink átvétele

 

A honlapon található képi, szöveges, videós és audio tartalmak bármilyen célú felhasználása engedélyhez kötött! A portál tartalma nem kereskedelmi célra a forrás megjelölésével csak és kizárólagosan az alábbiak szerint használható fel. Anyagaink üzleti célú átvétele, felhasználása csak a főszerkesztő jóváhagyása mellett, forrás megjelöléssel és írásos engedéllyel történhet. Üzleti célnak minősül egy adott weboldal látogatószámának megnövelésének célja, törekvése,  valamint bárminemű olyan weboldal, blog, illetve bárminemű internetes kommunikációs csatorna, amit, naponta több mint 25 egyedi látogató látogat.  A sajtó számára az anyagaink forrás megjelenítéssel átvehetőek előzetes főszerkesztői egyeztetést követően. A forrás megjelenés internetes formában aktív, kattintható linkkel, videók esetében a www.tabutv.hu egyébtartalom esetén pedig www.napiaszonline.hu oldalra, vagy az aktuális videóra történő szintén aktív, kattintható linkes hivatkozással történhet kizárólag, míg nyomtatott vagy sugárzott médiák esetében a www.tabutv.hu illetve www.napiaszonline.hu webcím kiírásával vagy elhangzásával használható fel. Videóink online formában felhasználhatók továbbá HTML kódba történő beillesztéssel, természetesen a fenn leírtak szerint. A kód minden videónál más, azt a videós anyagainknál találják meg. A beilleszthető kód bárminemü megváltoztatása, feltörése, módosítása tilos! Sajtóval kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban a media@tabutv.hu e-mail címen vagy a 06 20 311-01-22-es telefonszámon tudunk választ adni.

 

Egyéb tartalmi információk

 

Bár a törvény a durva beszédre vonatkozóan nem rendelkezik, azonban használatának védhetőnek kell lennie a szövegösszefüggés és eredetiség oldaláról, nem megsértve személyiségi, vagy bármi más alapvető jogot. A társadalmi megítélés szerint durvának, trágárnak tekintett szavak, kifejezések a szereplők vagy a helyzetek jellemzésére, a valóság ábrázolása céljából előfordulhatnak, de azok nem léphetik át a törvény szabta határokat.

 

Az Oldalra elektronikus vagy más úton küldött bármilyen közlést vagy anyagot, ideértve bármilyen adatot, kérdést, megjegyzést (kivéve a regisztrált felhasználók bizalmas adatait), javaslatot és ehhez hasonlókat, nem bizalmas és vagyoni értékkel nem bíró anyagként kezeljük. A Bluecast Kft. tulajdonába kerül bármi, amit az oldal látogatója továbbít, vagy felad, és azok bármely célra felhasználhatók, a Bluecast Kft. által, vagy annak írásos engedélyét követően egy harmadik fél által is, ideértve, de nem kizárólagosan, a reprodukálást, feltárást, továbbítást, közzétételt, közvetítést és postázást.

 

Az Információ technikai pontatlanságokat és nyomdai hibákat is tartalmazhat. A Bluecast Kft. fenntartja a jogot, hogy az Információt és az információkban leírt programokat és űrlapokat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

 

Ami szigorúan tilos

 

- megsérteni bárkit emberi mivoltában

 

- fajgyűlölő megjegyzéseket tenni direkt vagy indirekt módon

 

- vallási hovatartozásról véleményt nyilvánítani oly módon, hogy az mások számára sértő legyen

 

- szexszolgáltatás hirdetése akár burkolt formában is

 

- bármilyen reklám, a melyről előzetesen nem született megállapodás

 

A szabályzat megsértése jogi következményeket von maga után!

 

24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!