Share on Google+
2014. március 22.,  szombat
NAPIAktuális

Ellepték a belvárost a szinglik

Szombat délelõtt szokatlan jelenségre figyelhettek fel a Belváros lakói: a Nyugati pályaudvartól az Erzsébet térig, a Szerelmesek Fájához vonult az a dobokkal, szirénával és színes, piros lufikkal Magyarország legnagyobb online társkeresõje ünnepségére tartott, ahol egy szerencsés társkeresõnek egymilliós ajándékcsomagot adott át Weiler Péter, a társkeresõ igazgatója, valamint a nyertes megtalálásában segédkezõ sztárok: Soma, népszerû énekesnõ és lelki tanácsadó, illetve Hajas László mesterfodrász.

Megköszönte a Fõkert együttmûködését is, megjegyezve, hogy a környezetükre igényes budapestiek, illetve az azért dolgozók számára is fontos változást hozott a lakatfa: mióta a fõvárosi szerelmesek körében egyre népszerûbb találkozási ponttá lett a lakatfa, és gyakorlattá vált, hogy itt kívánnak emléket állítani szerelmüknek, azóta egyre kevésbé találkozunk azzal a vandál, rossz szokással, amikor élõ fába vésik egymás monogramját, vagy a szerelmükhöz szóló üzeneteiket.

A rendezvény végén a szerencsés nyertest együtt ünnepelték a „Várok rád!”, „Hol az igazi?” feliratú táblákat lengetõ felvonulók, a hangulatért felelõs doboló, szirénázó fiatalok, és a lufit kergetõ, legfiatalabb résztvevõk is. Soma Mamagésa pedig rögvest szárnyai alá vette a fiatal lányt, és azonnal nekilátott „beváltani” nyereménycsomag részét képezõ önismereti tanácsadást: miután a nézõket „Kívánunk mindenkinek boldog szerelmeskedést!” jókívánságával útjukra engedte,  Nikolettet arról kezdte faggatni, hogy mit nem szeret magában, hogyan és miben szeretne változni. A tavasz beköszöntével Budapesten az elsõ felvonulás és utcai rendezvény nem a politika, nem a pénz vagy a hatalom jegyében fogant, hanem a szerelem ünnepe volt!

Az ünnepség apropója a Randivonal egymilliomodik felhasználójának regisztrációja, és az ezt „megháláló” nyereményjáték volt, melynek keretében Soma, Hajas László, és a közismert stylist, Lakatos Márk választottak ki a társkeresõk közül 50-50 nõt és férfit, majd utóbbiak közül közjegyzõ jelenlétében sorsolták ki az egymillió forintos ajándékcsomag nyertesét. A szerencsés, fiatal hölgy, Nikolett nyereményei közt egyaránt megtalálható a vonzó külsõt garantáló fitness bérlet, a sztárfodrász által készítendõ, új frizura és a társkeresési, önismereti tanácsadás is – továbbá színvonalas kulturális programokra és randevúhelyszínekre szóló belépõk, utazási utalványok, könyvcsomag és ruházati utalványok.

Weiler Péter külön is felhívta a megjelentek figyelmét a helyszínválasztás fontosságára. Mint mondta, igazi büszkeségük az Erzsébet téren álló Szerelmesek Fája, az a társkeresõ kezdeményezésére létrehozott, modern és romantikus randevúhelyszín, melyet másfél évvel ezelõtti felavatása óta a budapestiek elfogadtak és megszerettek: több száz szerelmespár érezte eddig fontosnak, hogy a védõrácson elhelyezett lakattal erõsítsék meg kapcsolatukat.

még több Aktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
Sting 5 év elteltével október 13-án a Budapest Arénába ad nagy szabású rock koncertet, ahova 3 fős..
A kormány a jövőben is csak hozzátesz a családtámogatásokhoz, mert úgy véli, nincs jennél jobb..
Demonstrációt és munkalassítást tartanak a Tesco dolgozói, amennyiben a cég nem kezd bérfejlesztésbe..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!