Share on Google+
2016. február 27.,  szombat
NAPIBulvár

Alekosz maga alá gyûrte Gombit

A Szépfiú kíváncsi volt rá, van-e helye a Villában, ezért a legerõsebb ellenfelet hívta ki. De nem tudta legyõzni, ezért szombat este véglegesen távoznia kellett a luxusbörtönbõl.

Alekosz a stúdióban Balázsnak elmondta, hogy nagyon kevés idõt tölt a stúdióban, ezért szeretné arra fordítani azt a kevés idõt, hogy felmérje a felhozatalt. Balázs kérdésére elmondta, hogy Olivér távozása után egy hétig nem találta a helyét, de utána erõt merített a szellemébõl.

Gombi többször került mélypontra Villaléte alatt, de sok barátot is szerzett, és a stúdióban elmondta, hogy Olivért is a barátjának tartja annak ellenére, hogy dühös rá. Alekosz szerint Gombi enyhe befolyásoltság alatt állt, amikor õt hívta ki párbajozni. A Szépfiú szerint viszont ez nem igaz, mert õ úgy gondolja, hogy az nyerheti meg a játékot, aki Alekosz ellen nyer. Gombi megosztó személyiségnek tartja az Okostojást, akárcsak legjobb barátját, Évát, ezzel magyarázta, hogy olyan sûrûn változik a pártfogóik száma.

Gombi megkapta a kegyelemdöfést, levetítették érzékeny pillanatait, amikor Picúr után vágyakozott. Lilu észrevette, hogy Gombi ezen a kisfilmen is meghatódott. Alekosz viszont másképp közelít a szerelemhez, a Villában megforduló összes nõre rámozdult már, a közönség egyenesen egy szex cyborgnak tartja, akinek minél több nõt meg kell termékenyíteni.

Lilu és Balázs szólította a Villalakókat, majd Balázs megkérdezte Jerzyt, mi történt a kameramentes óra alatt a nyugiszobában? Jerzy meg sem tudott szólalni, de teljesen elvörösödött, Gigi zavartan nevetett, velük együtt pedig a közönség is.

Gombinak elérkezett a pillanat, hogy kiálljon a lakók elé és elbúcsúzzon tõlük. Lacinak megköszönt mindent, Gigit és Jerzyt gyönyörû párnak nevezte és örök szerelmet kívánt nekik, Anikónak az édesanyjáról beszélt, Szandikának pedig egyszerûen azt mondta: imádlak! Bécit legjobb barátjának nevezte, Évát arra kérte, hogy egy picit vegyen vissza magából, mert úgy király csajszi lesz, Alekosznak pedig sok szerencsét kívánt.

Alekosznak is eljött a búcsú pillanata, Giginek azt mondta, hogy próbálja meg visszanyerni a versenysúlyát, Jerzyt megkérte, hogy viselje gondját Giginek és megdicsérte szakácstudományát. Anikót különlegesnek nevezte, akit meg kell fejteni, Szandikáról azt mondta, hogy Éva után õ ismeri legjobban, az õszinteség mintaképnek nevezte. Béci felé elismerte, hogy valóban néha belelát a fejébe, ahogy azt Béci már többször megemlítette. Alekosz a Villából kilépve megállt a rajongók elõtt, megpuszilgatta a lányokat, kezet fogott a fiúkkal.

Egy dolog közös a két Párbajozóban: mindketten szeretnek nevetni és a nevettetésben is kiválóak, igaz, teljesen másképpen szórakoztatnak. Ezt legviccesebb pillanataik is alátámasztották.

Ismét visszakapcsoltak a Villába, ahol Jerzy és Éva várta kortesbeszédével a Párbajozókat. Jerzy szeretetteljes, visszafogott szavakkal kampányolt Gombi mellett, Éva viszont üvöltve buzdította a szavazókat, hogy juttassák vissza Alekoszt. A Villából Gigi, Jerzy, Laci, Béci és Szandika Gombit várja vissza, Anikó és Éva viszont Alekoszt.

Balázs lezárta a szavazást. Alekosz 71 százalékkal gyõzte le Gombit, de furcsa módon Alekosz nem örült, és azt mondogatta hevesen gesztikulálva Gombinak, hogy „kellett ez?” Láthatóan mérges volt, hogy Gombi „kiejtette magát” a döntésével. Alekosz még a Villába vezetõ kapuban is Gombit ünnepeltette. A vesztes Párbajozó Lacitól köszönt el utoljára.

Forrás: NapiászOnline/RTL Klub
még több Bulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
Az amerikai énekesnő és az F1 háromszoros világbajnok pilótája jól ismerik egymást. Számos..
Az énekes nagyon büszke a családjára, és persze imádja kislányát Suzy-t. Azonban a Tele Novellának..
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!