Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Dobó Kata: Néha merni kell változtatni! + video
Tabu Tv
2010. oktober 14., csütörtök 11:59
A színésznő gyermekkorában még álmodni sem mert volna arról, hogy valaha színpadon állhat majd

Dobó Kata a Kabaré24 egyik előadásának próbája után mesélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy mi szeretett volna lenni akkor, amikor még nem tudta, hogy színésznő válik belőle.

- Kiskorában mindenki álmodozik, mindenkinek vannak vágyai, amiket el szeretne érni és meg szeretne valósítani. Én tévébemondónő szerettem volna lenni, meg fodrász, de színésznő nem, mert az túl nagy álomnak tűnt, és én csak kicsikéket mertem álmodni - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő, aki azóta megannyi színészi sikert tudhat a háta mögött.


- Talán mindig a tévébemondónő szakma volt a legnagyobb álmom, az nagyon vonzott! Akkor még Kudlik Juli volt a nagy tévébemondó, én pedig mindig néztem, és próbáltam ellesni, hogy Ő hogyan csinálja. Bezárkóztam a szobámba, és a rádió-tv újságból próbáltam gyakorolni a jellegzetes hanglejtést: 18 órakor híradó, majd utána reklám következik! - próbálgatja a bemondónő szerepét Kata, aki persze nem bánta meg, hogy végül egy másik pályára tévedt.

Persze még vannak olyan dolgok Dobó Kata életében, amit mindenféleképpen szeretne kipróbálni.

- Nagyon szeretnék vitorlázni a tengeren, de a többi álmomat nem nagyon szeretem kimondani. Magamban határozott dolgokat próbálok elképzelni, mert azt vettem észre, hogy az ember bevonzza a jó és a rossz történéseket is. Azt gondolom, hogy mindennek megvan az oka és a következménye: nem történnek a dolgok véletlenül, oda kell figyelni a jelekre! - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dobó Kata.

Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
bulvár rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap