Share on Google+
2013. augusztus 17.,  szombat
NAPIBulvár

Hajdú Péter és Sarka Kata összeházasodott - Limuzin, virágesõ, rézfúvós zenekar, celebek

Limuzin, virágesõ, rézfúvós zenekar, celebek és rajongók. Minden, ami az év esküvõje címhez szükséges. Hajdú Péter és Sarka Kata összekötötték életüket, és ahogy vártuk, rongyrázásból nem volt hiány.

Nos, õk megadták. A polgári esküvõ az egyik legnevesebb hazai szállodában zajlott le, amivel csak egy gond volt: a szél miatt nagyon fázott a vendégsereg. Ezt azonban még Péterék sem tudták befolyásolni, hiszen az idõjárás, az csak idõjárás, ha úgy tartja kedve, akkor fúj a szél. Nem sokkal késõbb kiderült a nagy titok is, és eldõlt, hogy mi legyen a menyasszony neve: este fél hét tájékán már Hajdú Péter és Hajdú Sarka Kata álltak elõttünk. Megható beszéd, egy kis különlegességgel fûszerezve: a jövendõ kisbaba is üdvözölte szüleit, akik már minden bizonnyal nagyon várják.
A kissé hûvös idõ ellenére nagyon jó volt a hangulat, következett a vacsora, és miközben kint várakoztunk azt is megtudtuk néhány hazai celebtõl, hogy mit hoztak ajándékba. Fodor Zsóka egy padlóvázával, Rába Tímea és családja egy hatalmas plüssmavkóval, Juszt László és felesége egy különleges képkerettel, míg Csisztu Zsuzsáék egy virágos dobozzal ajándékozták meg az újdonsült párt, melynek tartalmára még nem derült fény, de állításuk szerint az igazi ajándékot majd késõbb adják át, mert az túl személyes.
A vacsorát a menyasszony tánc, és a bulizás követte, a fiatalok pedig végre eltölthették elsõ éjszakájukat, immár mint férj és feleség.

H.E. - K.M.

Bekötötték Sarka Kata fejét. Hajdú Péter és a barna bombázó szombat délután óta már férj és feleség. Az esküvõn mindenki ott volt, aki számít: Rubint Réka és Schobert Norbi, Fodor Zsóka, Koós János, Bódi Sylvi, Zoltán Erika, Csisztu Zsuzsa, Medveczky Ilona, Varnus Xavér, de sorolhatnánk még. A võlegény stílusosan fehér limuzinnal, érkezett, míg kedvesét egy veterán autó hozta az esküvõ helyszínére. Az ajtókban és a templom körül nagy volt a figyelem: csak az léphetett be, akinek a neve szerepelt a bûvös listán, és tíz testõr óvta a meghívottakat az esetleges kellemetlenségektõl. 
Megható szertarás, melyen még Ágica is elsírta magát, majd következett a meglepõ köszöntés. Az esküvõi ceremónia végén rajongók hada várta a templom elõtt az ifjú párt, ezzel szinte majdnem elbarikádozva az egész teret. Meglepõdni azonban akkor kezdtünk igazán, mikor leszolítottuk a "rajongók" egy részét, ám õk nem beszéltek magyarul. Egyikük lengyel, míg a másik olasz származású volt. Hogy is volt ez? Úgy tûnik Hajdú Péterék már nemzetközi népszerûségnek is örvendhetnek, vagy egyszerûen csak szegény turisták kezébe nyomták a két hazai celeb képmását, hogy nagyobb legyen a tömeg? 
A menyasszony virágcsokrával örvendeztette meg a kíváncsiskodókat, míg Hajdú Péter stílusosan, a Tibi bácsitól kapott pöttyös labdát dobta a tömegbe. Eközben Ágica és Orosz Barbara megbeszélték, hogy mind a ketten azon gondolkodtak az esküvõ alatt, hogy vajon melletük ki és mikor fog állni az oltárnál, majd a többi vendéghez hasonlóan õk is gratuláltak Katáéknak. A rézfúvós zenekar, és a repülõrõl ledobott rózsaszírom már csak hab volt a tortán, ám Hajdú Péter véleménye szerint egyszer házasodik az ember - megjegyeznénk, hogy jobb esetben - ezért meg kell adni a módját.

még több Bulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
Az amerikai énekesnő és az F1 háromszoros világbajnok pilótája jól ismerik egymást. Számos..
Az énekes nagyon büszke a családjára, és persze imádja kislányát Suzy-t. Azonban a Tele Novellának..
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!