Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Hatalmas fölénnyel nyert az ügyvédnő VV Dya ellen
NapiÁszOnline/Király Krisztina
2011. november 07., hétfő 10:31
Sokkolta a villalakókat, hogy a vasárnap esti párbajon Eszter tért vissza a luxusbörtönbe. Az ügyvédnőt csak Seherezádé üdvözölte, a többiek állítólag utálják őt.

75 százalékkal tért vissza a villába a 29 éves Eszter. A műmellű playmate, Dya teljesen kiborult, amikor meglátta az eredményt, és hisztizni kezdett. Szerinte a nézők csak megsajnálták Esztert, akit a villalakók az utóbbi időben látványosan kiutáltak a Cristofellel történt incidense miatt.


Mint arról már korábban beszámoltunk, Cristofel, a Való Világ első kiesője levelet hagyott hátra a lakóknak. Ebben leírta, hogy a játék során megbeszélte Eszterrel, hogy „stikában” lefeküdnének egymással. Az ügy óriási port kavart, hiszen Cristofel akkor már VV Veronikával járt együtt. A szilikonlányt nagyon megviselte az ügy, teljesen kiborult, és szakított a kubai macsóval. Mivel Eszter fájdalmat okozott annak a lánynak, akit szinte minden villalakó szeret, összefogtak ellene. Minden módon megpróbálták megalázni a lányt, aki most fölényes győzelmével vágott vissza.

Eszter győzelme azonban nem jelenti azt, hogy védett lenne. Elképzelhető, hogy a villalakók még jobban meg akarnak majd szabadulni a jogásztól, hiszen kiejtette Dya-t, akit szinte mindenki visszavárt. Nem kizárt, hogy a következő kiválasztáson ismét ő kapná a legtöbb jelet. Így Eszternek a következő küzdelem során az arénában még jobban küzdeni kell a védettséget jelentő lila kendőért.

Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
bulvár rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap