Share on Google+
2014. július 6.,  vasárnap
NAPIBulvár

Lui az agykontrollt ajánlja, Rakonczai Máté Istenben hisz

Lui és Rakonczai Máté nyilatkozott a Sztárportrénak. A mentalisták arról nyilatkoztak, miben hisznek, hogyan lehet puszta akarattal kanalat hajlítani, és hogy miként fogadják õket a nõk. Meditáció, relaxálás, szívverés megállítása, és Uri Geller kerül ma terítékre.
Rakonczai Máté másképp közelíti meg mentalizmusát: "Amit az ember nagyon szeretne, amire az ember nagyon vágyik, és tesz is érte, az megvalósulhat. Én vallásos ember vagyok, római katolikus, és hiszek Istenben. A hit szerintem azáltal tud erõt adni, ha az ember megerõsítést kap... Szerintem az a mentalizmus, amikor egy ember olyan hatást képes gyakorolni a másikra, ami valamilyen módon megfogja õt. Aminek a hatása alól, a másik ember nem tudja, vagy nem is akarja magát kivonni. A mentalizmus manipulálás is, és ez felelõsség. Igyekszem csak jó irányban használni."
Máté azt is elárulta, hogy a nõk hogyan viszonyulnak képességeihez: "Mint mentalista én arról lettem ismert, hogy belelátok a nõk fejébe, illetve én voltam az, aki megállítottam a szívverésem. A lányok szoktak tesztelni, és ezt azért valamilyen szinten élvezem is. Ez nekem is egy játék, és tudok nekik meglepetést okozni."
Lui a mágikus tapasztalatairól nyilatkozott a Sztárportrénak: "A hétköznapi embereknek javasolni tudok egy különleges dolgot, az agykontrollt. Folyamatosan relaxálni kell, és fõként az akaraterõnk játszik ebben szerepet. Nagyon el kell hinnünk, hogy mûködni fognak a dolgok, és sikeresek leszünk. Fontosnak tartom a hitet. Én is hívõ ember vagyok, és ez kiegészítve az agykontroll technikával, nagyon hatásos tud lenni."
 
A mágus kisebb titkot is elárult produkciójáról: "A mentalista produkciót a színpadon az elõdadók általában úgy szokták kezdeni, hogy hozzá teszik: Ez egy kísérlet. Benne van a pakliban, hogy nem sikerülnek a dolgok. Elõadásaim elõtt én mindenképpen szoktam meditálni, hogy sikeres legyen. Még egy kis titok: Ezekben a produkciókban azért megtalálhatók egyes bûvész elemek is, ami elengedhetetlen. A mentalizmus elég száraz dolog lenne a nézõknek."
 
Lui Uri Geller leghíresebb produkciójáról is beszélt az interjúban: "A kanálhajlítás Uri Gellernek volt az agyszüleménye, erre építette az egész életét. Ehhez elõször is meg kell tanulni tényleg kikapcsolni az agyunkat. Amikor relaxálunk, és egy bizonyos szintünkre érünk, akkor el kell képzelni egy kanalat magunk elõtt. Teljesen aprólékosan, minden részletét, minden hajlatát látnunk kell magunk elõtt. Folyamatosan programozni kell az agyunkat, hogy görbüljön a kanál. Ez minden embernél más és más. Az is el tudja érni, aki kicsit meginog, hogy sikerül-e neki. Ha folyamatosan, akár nyitott szemmel, napközben, mikor éppen sétál az ember, mondogatja magának, hogy én kanalat fogok hajlítani, és meg fog görbülni, akkor ezt az agy meghallja. Ha elég sokszor mondogatja ezt valaki magában, akkor elõbb-utóbb össze fog jönni. Nagyon különleges dolgokat tud mûvelni a puszta gondolat."
Forrás: Sztárportré.hu
még több Bulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
Az amerikai énekesnő és az F1 háromszoros világbajnok pilótája jól ismerik egymást. Számos..
Az énekes nagyon büszke a családjára, és persze imádja kislányát Suzy-t. Azonban a Tele Novellának..
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!