Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Mobil app a BKV járatairól
bkk.hu
2013. május 17., péntek 11:14
BKK Info néven új, percre kész közösségi közlekedési információkat adó szolgáltatást indított a Budapesti Közlekedési Központ. A www.bkkinfo.hu címen elérhető, webes alapú, mobil készülékekről is elérhető szolgáltatás információi folyamatosan, éjjel-nappal frissülnek.
Az új szolgáltatás lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre és az internet-kapcsolattal rendelkező okostelefonokon is folyamatosan tájékozódhatnak a közösségi közlekedés járatainak aktuális forgalmi helyzetéről, tervezett terelésekről, forgalmi változásokról.

A BKK Info szolgáltatás megújult felületen, a webes mellett mobiltelefonokra optimalizált változatban is megjelenik. A www.bkkinfo.hu oldalra navigálva percről percre aktuális, folyamatosan frissülő információkon keresztül ismerhető meg minden járat érvényes forgalmi rendje.
A BKK Info okostelefonok böngészőire optimalizált változata is elérhető az m.bkkinfo.hu címen, a BKK Info mobil applikáció fejlesztése pedig jelenleg is folyamatban van.
A szolgáltatás fejlesztése és bővítése folyamatos, így rövidesen a közúti információk is elérhetőek lesznek a BKK Infón keresztül, naprakész pontos helyzetjelentést garantálva az ügyfeleknek Budapest közlekedéséről. A BKK Info szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működik. Várják észrevételeinket, javaslatainkat a www.bkkinfo.hu/javaslat oldalon.
Fotó: m.bkkinfo.hu
Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
bulvár rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap