Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Megvan a Thaiföldön megölt férfi gyilkosa
hir24.hu
2012. december 05., szerda 13:06
A gyanú szerint M. Dávid leszúrta volt üzlettársát, a testét nejlonzsákba tette, és elrejtette egy gumifaültetvényen.

Egy bevásárlóközpontban kapta el a phuketi rendőrség azt az M. Dávid nevű izraeli–magyar állampolgárt, akit egy magyar üzletember, bizonyos Reisz Péter meggyilkolásával vádolnak – adja hírül a Phuket Gazette. A helyi rendőrparancsnok a lapnak azt mondta. még egy gyanúsítottjuk van, őt még keresik.

A szigetország rendőrsége akkor indított hajtóvadászatot M. ellen, mikor egy thaiföldi gumifaültetvényen, egy nejlonzsákban megtalálták Reisz holttestét. A vizsgálatok alapján az üzletembert késsel ölték meg. A 47 éves férfi eltűnését egy szintén Thaiföldön tartózkodó barátja jelentette be múlt szerdán, aki szerint Reisznek üzleti vitája volt egy másik magyarral.

A phuketi rendőrség akkor azt közölte: M. Dávidnak egy Andras Ngmgth Gabor (feltehetően: András Németh Gábor) névre kiállított izraeli útlevele is van, és üzleti partnere, társtulajdonosa volt Reisznek.

M. Dávidról (alias Németh Gáborról) korábban a Blikk azt írta, itthon kicsalt pénzből hotelt vett, és maffiabandát működtetett Thaiföldön. A thai hatóságok a feltételezett gyilkostól többek közt azt is szeretnék megtudni, hol van a szintén halott Csápai László „sírja", akinek tavalyi eltűnési ügyében már emberölés miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda is.


Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
bűnügy rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap