Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Cimke: kidman Találatok száma: 30

Nicole Kidman apja váratlanul elhunyt Szingapúrban
Váratlanul elhunyt Szingapúrban Nicole Kidman Oscar-díjas filmcsillag apja, Tony Kidman - közölte pénteken a helyi rendőrség, amely nyomozást indított, mivel a neves tudós nem természetes halállal halt meg.

Tom Cruise ex-feleségei a Universal Channel-en
Polgárháborús dráma, amerikai thriller, durva rendőrsztori és akciódús történet is helyet kapott a Universal Channel szombat esti filmkínálatában. A novemberi programban Nicole Kidman és Katie Holmes is feltűnik a csatorna sikerfilmjeiben.

Nicole Kidman kiruccanása
A színésznő és kislánya a nyugati parton kirándultak.

Nicole Kidman gyűlöli a napot
Aki nagyon fehér bőrű, megértheti Nicole Kidman viszolygását a napsugaraktól; ők azok, akik gyakran minden óvintézkedés ellenére pecsenyére sülnek.

Nicole Kidmant a Nagy Xenu híve alaposan a padlóra küldte?
Noha óriási szenzáció volt annak idején Nicole Kidman és Tom Cruise válása, mégsem tudni sokat a háttérről.

De bő a blúzod, gyereked lesz?
Nem is kell rohamtempóban férjhez menni, ha sztár vagy, akármilyen tünet alapján rádsüthetik a terhességet.

Nicole Kidman: nem kell több botox!
Joan Rivers mondta egyszer egy műsorában, hogy Hollywoodban kétfajta nő van. Ő és akinek még sose volt plasztikai műtéte.

Keith Urban: jó, hogy Nicole lábait örökölte a lányunk
Nicole férje, Keith Urban nemrég kijelentette, örül, hogy lányuk, a kis Sunday Rose az anyja lábait örökölte, az övét nem érdemelte volna.

Nicole Kidman elővarázsolt egy kislányt!
Majdhogynem mindennapos egy sztárterhesség híre, de Nicole Kidman új távlatokat nyitott a műfajban.

Nicole Kidman a haiti nőkért harcol
Nicole Kidman ENSZ nagykövetként január óta segédkezik a földrengéstől sújtott ország újraépítésében.

Nicole Kidman merev, mint egy viaszbábú
Nicole Kidman arról híres, hogy nem esik túlzásokba, nem szokott botrányokba keveredni. Sőt egyesek szerint már olyan merev mint egy viaszbábú, és ez nem csak visszafogottságának köszönhető, hanem arcának sűrű botox injekciózásának köszönhető. A hiedelmekkel ellentétben, a túl sok szépészeti beavatkozás még Hollywoodban is hátrányt jelenthet.

Kidman és Paltrow egy párt alkotnak egy filmben
A valós alapú filmben Nicole Kidman - aki egy férfiból átoperált nőt játszik - lesz Gwyneth Paltrow párj.

Nicole Kidmannek nem kell Woody Allen
Dobta a tervet Nicole Kidman, hogy szerepet vállaljon Woody Allen következő filmjében, amelynek forgatása az év vége felé kezdődne Londonban. Ezt szerdán közölte az amerikai szórakoztatóipari újság, a Variety.

Bemutatták Nicole Kidman új filmjét
A két főszereplő, Nicole Kidman és Hugh Jackman részvételével megtartották az Ausztrália című film világpremierjét Sydneyben kedden. A nagyszabású alkotást Baz Luhrmann, rendezte: az ő nevéhez fűződnek egyebek mellett a Moulin Rouge és a Rómeó és Júlia című filmek is.

Nicole Kidman és Charlize Theron egy filmben
A színésznő egy férfit fog alakítani Charlize Theron oldalán következő filmjében.

Nicole Kidman megmutatta lányát
Nicole Kidman végre megmutatta kislányát. A színésznő két hónapos gyermekével London utcáin sétálgatott, ahol legújabb tervét próbálja megvalósítani.

Nicole Kidman új szerepe
Nicole Kidmannek új szerepet és producerséget ajánlott a 20th Century Fox

Nicole Kidman és az aranyérem
Nicole Kidman telefonon kíván sok sikert az ausztrálok olimpiai vitorláscsapatának, és annak egyik tagja szerint mindez "hozzájárult ahhoz, hogy végül aranyérmet vigyenek haza" - írja a People magazin internetes oldala szerdán.

Nicole Kidman különleges kérése
Arra kérte szülővárosának újságíróit Nicole Kidman, hogy hagyjanak "egy kis teret" neki és családjának, amíg Sydney-ben vannak. Az Oscar-díjas színésznő és férje, a zenész Keith Urban, valamint egyhónapos gyermekük, Sunday Rose szerda éjszaka érkeztek Ausztráliába.

Nicole Kidman milliókat utasított el
Elkezdődött az őrület. Több milliókért veszik meg a hollywoodi sztárok újszülött gyermekeinek a fényképeit, ám Nicole Kidman úgy döntött, nem áll be a sorba.

Új baba, új ház
Nicole Kidman és férje Keith Urban új házat vettek. A háromtagúra bővülő család kinőtte régi otthonát, így ideje volt egy kis vásárlásnak.

Megszületett Nicole Kidman kislánya
Nicole Kidman anya lett. A színésznő helyi idő szerint hétfő reggel adott életet kislányának, az amerikai Nashville-ben - írja internetes oldalán a People magazin. Az ausztrál színésznőnek ez az első saját gyereke, akinek édesapja a countryzene egyik szupersztárja, Keith Urban.

Nicole Kidman kisfiút hord a szíve alatt ?
Az ausztrál színésznő, Nicole Kidman kisfiút vár. Férjével Keith Urbannal titkolni szerették volna a kisbaba nemét, ám az mégis nyilvánosságra került.

Nicole Kidman meztelenül pózol
Nicole Kidman első gyermekével várandós, és most úgy döntött, hogy képeket csináltat magáról. Természetesen nem akármilyen fotókról van szó. A színésznő meztelenül pózolna a kamerák előtt.

Nicole Kidman pánikban
Hosszú idő után Nicole Kidman végre teherbe esett. A színésznő gyakorlatlan kismamaként szinte percenként hívja barátnőit, akik már átestek a szülésen, hogy megnyugtassák. Sikerült kibékülnie legjobb barátnőjével Naomi Watts színésznővel, akivel az utóbbi időben nem voltak jó kapcsolatban.

Nicole Kidman az erőszak ellen
A nők elleni erőszak leküzdésére indított ENSZ-kampány keretében emelte fel szavát kedden Nicole Kidman.

Nicole Kidman fogyózik
Csontsoványra fogyott Nicole Kidman, pedig hathónapos terhes. Barátai nagyon haragszanak rá, amiért saját alakja miatt veszélyezteti a kisbabája egészségét.

Nicole Kidman babát vár
Nicole Kidman és férje, Keith Urban gyermeket vár - erősítette meg a színésznő szóvivője hétfőn Los Angelesben. Rövid közleményben adta hírül Catherine Olim újságíró, hogy a színésznő és countryénekes férje izgatottan várja a babát. A baba a negyven éves Kidman első gyermeke.

Nicole Kidman hátat fordít Hollywoodnak
Az Oscar-díjas sztár nem kér a rivaldafényből. Nicole Kidman férjével vidékre költözik, hogy eltűnjön a világ elől, és csak a házasságukra koncentrálnak.

Nicole Kidman őszintén vall Tom Cruise iránti érzelmeiről
Nicole Kidmanről sok mindent tudunk, ám azt addig kevesen sejtettük, hogy két házassága között eljegyezték. Hogy ki, azt a színésznő nem árulta el.

Gyűjtsd a pontokat és nyerd meg 

Nyerj egy 10 napos afrikai álomutazást a Tabu Tv-vel!

Napiász Online - Mi a véleményed?
Érdekelnek az ismert emberek üzleti ügyei, elszámolási vitái?

A szavazás jelenlegi állása:
szavazás állása
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap