Share on Google+
2014. május 4.,  vasárnap
NAPI

A nõk érzékeny pontjai

Meg tudjátok mondani, hogy a csajoknak melyik a legfontosabb erogén pontja? Aki tud válaszolni erre a kérdésre biztosan magas fokon ûzi a szexet, bár emellett megemlítenénk, hogy természetesen ez egyéntõl függ. Mi most sorra vettük a nõk különbözõ testrészeit, és ebbõl megtudhatod, hogy a lányok miért szeretik, ha pont ott simogatják õket.

Következik a has, pontosabban a köldök alatt ujjnyira lévõ pont. Japán felfogás szerint ez a vágyat vezérlõ övezet és a testi erõ központja. Enyhe nyomással aktivizálhatjátok, majd szépen lefelé haladva apró csókokkal már a lényegnél is vagytok. A csikló és a hüvely az a terület ami a legfontosabb, hiszen ezek a legtöbb nõnél a szenvedély központjai. A csikló fokozottan érzékeny terület, mindenféle érintésre izgatása erotikus érzést kelt, legtöbbször orgazmust vált ki, ezért csak óvatosan, sokszor hatásosabb a finomabb érintés a területen.
A hüvely az, ami mindent visz. Legtöbbször a G pont „otthona”, és egy hüvelyi orgazmustól higgyétek el, hogy a csajok a rabszolgáitokká válnak, és mindent megtesznek azért, hogy újra átélhessék az élményt. Férfitársaim hüvelyre fel, és mindenki próbálja meg kihozni magából a legtöbbet! Természetesen még haladhatunk lefelé is, hiszen a térdhajlatról és a lábujjakról még nem esett szó, vannak olyan csajok, akik a lábuk szopogatásától is elmennek, annyira felizgatja õket a dolog, ehhez azonban sajnos nem elég egy éjszaka… Ha tutira akartok menni, akkor a csikló és a hüvely a biztos befutó.

Kezdjük a legszembetûnõbb dologgal, az arccal. Ha õszinték akarunk lenni, nem kell hozzá sok ész, hogy megállapítsuk, itt a simizésen kívül nem sok mindent tehetünk, hiszen ki szeretné azt, ha körbenyalogatnák a fejét. Az ajkak már annál inkább ingerelhetõek, próbáld ki az érzéki harapdálást, és ha bedurvultatok, folytasd kicsit erõsebben, de persze úgy, hogy azért ne tépd el a csaj száját. A fül az egyik legfontosabb erogén zóna. A fülkagyló és a fülcimpa tele vannak idegvégzõdéssel, amik az érintést rögtön a vágyközpontba továbbítják. Harapdált óvatosan vagy csak súgj valamit lágyan a fülébe, és hidd el, nem marad el a hatás. A vállaktó haladjunk a nyak irányába, és ha már arra tévedtünk következnek a mellek. Ez az egyik legérzékenyebb erogén zóna, így itt mindenképpen le kell „ragadnod” egy kicsit. Bármi belefér a mókába, csak arra ügyelj, hogy ne okozz fájdalmat a másiknak.

Forrás: archive.haon.hu
még több
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!