Share on Google+
2014. május 5.,  hétfő
NAPI

A pénisznövelés veszélyei

Aligha akad olyan internetezõ, aki ne kapna a postaládájába szinte naponta nagyobb péniszt ígérõ reklám-spameket. Lehet, sokan elgondolkodtak már péniszük növelésén, de mindenki jobban jár, ha kiveri a fejébõl ezeket a gondolatokat. Röviden: a pénisznövelés nem biztonságos - és túlnyomó többségben nincs is szükség rá.

Jól mûködõ szerv méretnövelése érdekében végzett mûtét azonban szakmailag indokolatlan és veszélyes. "Ráadásul a pénisznagyobbítás egy normál nagyságú, mûködõ pénisznél nem is kivitelezhetõ" – nyilatkozta Boyle. A mellmegnagyobbításban használatos zsírátültetést, vagy implantátum beültetést itt is lehet alkalmazni, de ez általában lógó, eltorzult péniszt eredményez. A másik technika a függesztõ szalag lazítása, ez az eljárás azonban fertõzésveszélyes, érzéketlenséget és erekciós problémákat okozhat.

A férfiakat összezavaró hirdetések három dolgot ajánlanak: tablettákat, pumpálást és pénisznövelõ gyakorlatokat. A hirdetések szerint a tabletták kínai csodaszereket tartalmaznak, ami stimulálja a sejt növekedést, szaporodást és ugyanez van a nõi mellnövelõ tablettákban is. Nos, ilyen tablettákat venni csak a pénzkidobás egyik formája. A pumpálás csak erekciót idéz elõ és csak rövid távú hatása van.

A legveszélyesebb talán a mostanában terjedõ, arab eredetûnek titulált gyakorlatok, amiket jelquingnek neveznek. A módszerrõl a legtöbb urológus nem is hallott, és sosem említik az õsi arab orvostudományi könyvekben. A technika legnagyobb veszélye, hogy roncsolhatja a pénisz idegeit. A gyakorlatok azzal kecsegtetnek, ha minden nap 30 percet végezzük õket egy hónapig, akkor a félig erektált pénisz érhálózata megerõsödhet és teljessé válhat az erekció. A jelquing azonban vérzést és idegroncsolódást okozhat a péniszben. A szakemberek inkább azt javasolják, hogy aki fél órát rászán naponta erogén zónáira, az inkább hasizom gyakorlatokat végezzen – a szexisebb hatás kedvéért.

FÉRFIAK FIGYELMÉBE!
Mielõtt egy 25 centiméteres péniszrõl kezd álmodozni, vegyen egy vonalzót és mérje meg, milyen lenne az. Ijesztõ! Mielõtt hatalmas méretekkel rendelkezõ pornósztár akarna lenni, egy dolgot ne felejtsen: amelyik pénisz nagy, annak öregkorára nehezebb lesz erekciót produkálnia

Forrás:drinfo

A Livescience internetes oldal részletesen összefoglalta, miért nem érdemes belevágni ebbe a kockázatos vállalkozásba. Míg nõknél a mellnagyobbítás ma már biztonságos rutinmûtétnek számít, a pénisznöveléssel nem ez a helyzet. Gyakran elõfordul, hogy a mûtét után az érzékelés megszûnik a szervben, vagy az erekció lehetetlenné válik. A pénisznövelõ tabletták nem érnek semmit, a különbözõ gyakorlatok pedig sérülést okozhatnak.

Különböznek a méretek? Igen, de ez nem számít
A nyugalmi állapotban lévõ szervek hossza 2,5 és 10 centi között váltakozik, amint azt a különbözõ országokban (Egyesült Államok, Németország, Nigéria, Irán és Dél-Korea) végzett tudományos kutatások kimutatták. A férfiak bizonytalanságát azonban éppen a lankadt pénisz okozza: "Az övé hosszabb, mint az enyém." Nagyon fontos tudni, hogy az erektált pénisz hosszát nyugalmi hosszúsága nem befolyásolja!

A hüvelyi szexnél a 10 centinél nagyobb pénisz már képes stimulálni a vagina erogén zónáit. A 20 centinél hosszabb pénisz azonban felérhet a méhnyakig és kellemetlen érzetet okozhat a nõknél. (Különbözõ interneten végzett önbevallásos felmérések szerint az átlagos nyugalmi péniszhossz a férfiaknál 12,5-15 centi közt van. No comment!).

A legnagyobb kutatást ebben a témában olasz tudósok végezték, az International Journal of Impotence Research címû lapban publikálva eredményeiket. Eszerint a legtöbb férfi, aki meg akarta növelni pénisze méretét, már eleve átlagon felüli méretekkel rendelkezett. Az alanyok azt gondolták, hogy a normál nem erigált pénisz hossza 12,5 centi. Honnan vették ezt a képtelenséget? Talán egy pornófilmbõl, ahol a szereplõknek óriási méreteik vannak. A kutatók szerint ezek a férfiak csak akkor lennének elégedettek, ha legalább 17,5 centi lenne az erektált péniszük – ez pedig csak a férfiak egy százalékának adatik meg a Földön!

Ha a méret valóban ennyit számítana, és lenne megoldás a pénisznagyobbításra, akkor az urológusoknak mind nagy pénisze lenne. De nem így van.

"Pénisz sebészet persze régóta létezik, de csak azoknál történik beavatkozás, akiknek tényleg szüksége van rá" – nyilatkozta Dr. Karen Boyle, a Johns Hopkins Egyetemi Kórház urológiaprofesszora. "Olyan férfiakat mûtünk akik valamilyen rendellenességgel születtek, megsérültek, vagy erekciós problémáik vannak" – magyarázta Boyle. Akinek ugyanis erekciós problémái vannak és ezáltal meg van fosztva a szexuális élvezetektõl, azok vállalják a mûtéttel járó kockázatot, mert nagyon sokat nyerhetnek egy sikeres beavatkozással.

még több
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!