Share on Google+
2014. május 2.,  péntek
NAPI

Hogyan vigyük ágyba a csajokat?

Unod már a lejárt szövegeket? Szeretnél valami újat kipróbálni? Íme néhány játék, amivel közelebb kerülhetsz a csajokhoz, és még jól is szórakozol közben.

4. A lista

Nincs szükséged másra, mint papírra és tollra. Írjatok fel egy lapra öt cselekvést, és számozzátok be! Lehetnek ezek hétköznapiak, pl: lábmasszázs, vagy kicsit erotikusabb, pl: orális szex. Valaki mondjon egy számot, és hajtások végre a másik listáján az elhangzott szám alatt szereplõcselekvést. Akár egyszerre is csinálhatjátok!

5.Twister

Bal láb a zöldön, jobb kéz a piroson, és a végére azt sem tudod hol áll a fejed! Nos, a szabályok nem változtak. Mindössze annyi a különbség, hogy meztelenül csináljátok! Akár a kámaszutrát is végig próbálhatjátok a színes táblán. Irányítsd a partnered egy olyan pózba, ami kedvezõ lehet neked, és neki is. Majd nyalakodjatok kedvetekre!Kezdõdhet a móka! És milyen jó, hogy nem kell a vereség miatt aggódnod. Ezekben a játékokban ugyanis kizárólag nyertesek léteznek! Jó szórakozást!

1. Felelsz vagy mersz?

Már gyerekkorában ismerte mindenki, mégsem megy ki a divatból. Itt csakis fantáziára, és egészséges szexuális étvágyra lesz szükséged! Tegyél fel bármilyen kérdést, ami izgat, és amit "normál kötülmények között nem mernél megkérdezni.Ha a kérdést nem szeretnéd megválaszolni, el kell végezned egy kijelölt feladatot. Hogy ez mi lesz, az csakis rajtatok múlik! Ha még jobban fel akarod dobni, játsszátok mondjuk vacsora közben!

2. 7 perc pokol

Attól hogy nem vagy már tinédzser, még kihasználhatjátok a sötét, zárt szekrényeket. Egyikõtök bújjon be, és vegyen fel valami szexit. Vagy mondjuk, vetkõzzön le. Amikor kilép, neked bekötött szemmel meg kell õt találnod, és végigcsókolni a testét, hogy kitaláld, mit visel. A 7 perc után tuti nem bírtok magatokkal!

3. Üvegezés

Nem kell lemondanod az izgalmakról. Szerezz be egy üveg bort. Miután elfogyasztottátok, és a hangulat is pezseg, tedd középre, és rajzolj köré egy jó nagy kört.Ezt oszd 6 egyenlõ részre, amikbe írj szexi feladatokat. Olyat, amit nõk és férfiak is teljesíthetnek. Pl.: francia csók, sztriptíz, csokimasszázs. Fel is vehetitek, hogy unalmas estéiteket legyen mivel felpörgetni!

Forrás: RTL Bulvár
még több
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!