Share on Google+
2013. június 5.,  szerda
NAPI

Magyarország egyik legszebb nõje: Bódi Sylvi

Ha azt a nevet mondjuk, hogy Bódi Sylvi, mindenkinek szinte ugyanaz jut az eszébe: szexis, gyönyörû és még okos is. Íme néhány információ a modellrõl, amirõl esetleg még te sem tudtál.
Bódi Sylvi a kos jegyében született, de hogy mikor, azt természetesen nem áruljuk el, hiszen az udvariatlanság lenne részünkrõl. Mivel lehet levenni a lábáról a páratlan szépségû modellt? Imádja a thai és az olasz konyhát, kedvenc énekese Madonna, de szereti az R&B, a house és az elektro mûfaját is. Érdekes, hogy a kemény fiús sportok ellenére, Sylviben minden nõiesség fellelhetõ. megjelenése mindig kifogástalan, és a 96-62-90 –es számok is arról árulkodnak, hogy bizony nem véletlenül kérik fel annyi fotózásra. Hosszú lenne felsorolni, hányszor szerepelt idáig különbözõ címlapokon, de abban biztos lehetsz, hogyha legközelebb kinyitod valamelyik újságot, biztosan olvashatsz valamit hazánk egyik legszebb hölgyérõl.
A tüzes szépség 2002-ben robbant be a köztudatba, amikor elnyerte a „Playmate of the Year” címet. A szépség azóta többször pózolt különbözõ magazinok címlapján, és a magánéletérõl is rengeteget cikkeztek, de milyen is valójában Bódi Sylvi? A gyönyörû modell sebesség függõ. Mindegy mirõl van szó, autó, motor, vagy jetski, õ nem riad vissza semmitõl, sõt egyszer még egy Forma-2-es autót is kipróbált, amit élete egyik legnagyobb élményének nevezett. Nem csoda, hogy rajong a sportokért, hiszen az egész család imádja az aktív testmozgást. Sylvinek nagyon jó a kapcsolata a szüleivel. Édesanyja mintha a legjobb barátnõje lenne, minden évben elmennek egy közös nyaralásra, ahol csak ketten vannak, és ilyenkor csak egymásra figyelnek, megbeszélnek mindent. Édesapjával, és öccsével is nagyon jó viszonyt ápol, talán sikeressége annak is köszönhetõ, hogy a család mindig mögötte állt, és támogatta mindenben.
még több
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!