Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Swinger club politikusokkal, Keleti Györgyi exklúzív interjú a Taburádióban!
Taburádió
2008. augusztus 02., szombat 01:30
Csak úgy forrt a levegő a stúdióban, amikor Magyarország első internetes szexrádiójának péntek esti vendége Keleti Györgyi volt. Nyíltan beszélt a hallgatóknak szexuális szokásairól és szerelmi életéről, akik azt is megtudhatták, hogy a playmate milyen szexuális segédeszközöket használ, és részleteket is elárult párjával való intim kapcsolatáról. Egy hazai swinger club vezetője tabuk nélkül mesélt az oda járó színészekről, modellekről és politikusokról.

Színészek, modellek és politikusok a swinger clubban!

Jakuzzi, különféle hangulatos szobák és kellemes környezet várja a a swinger clubok látogatóikat. Természetesen nem csak magánemberek, hanem közszereplők is kedvelik a hasonló helyeket. Az egyik klub vezetője elmondta, több színész, dj, modell, sportoló sőt még politikus is ellátogatott már hozzájuk, de természetesen a diszkréció miatt nem szívesen mond neveket. Saját bevallása szerint Judy Nero is járt már swinger clubban, és az egyik legemlékezetesebb szilveszter estéjét is egy ilyen helyen töltötte. Bár az ex-pornós eddig még csak fellépőként látogatott el, érdekli a hely, és lát rá esélyt hogy a közeljövőben vendégként is megismerkedjen eggyel.
 
Keleti Györgyi rózsaszín barátja, és egyéb segédeszközök
"Az elmúlt félévben teljesen fellendült a szexuális életem. A párommal alkalmanként használunk szexuális segédeszközöket, úgy mint combfixet, de 3-4 féle különleges olajat és egy rózsaszín barátot is időnként beveszünk a játékba. A vibrátorok olyan sokszor nincsenek használva, de azért időnként elő vannak véve a fiókból, de amikor kedvünk van, akkor használjuk. Nem kell félteni, nem búslakodik ott egyedül" - meséli Keleti Györgyi. A különféle segédeszközök helye az ágy mellett, Györgyi éjjeli szekrényében van, és mindíg azt használják amihez éppen akkor spontán kedvük van.  Népszerű a konyhapult és a kanapé is. Amikor a nappaliban vannak együtt, másnap csak azon tanakodnak párjával hogy ki hallhatta meg őket közben. "A legextrémebb hely ahol eddig szeretkeztünk a párommal, az egy lift volt amit szerencsétlenségünkre elhívtak. 
A Taburádió vezetőjétől, Serbán Marcelltől kérdésünkre megtudtuk, hogy véleménye szerint Keleti Györgyi vörös bombázó külseje túlságosan is megtévesztő.
" Mindenkit meg kell nyugtatnom, hogy sok szőke nős viccet hallottam már életemben, de egyiket sem kötném hozzá. A szexdíva külső mögött egy nagyon intelligens, határozott, céltudatos, meglepően közvetlen és őszinte egyéniség lakozik, aki a skorpió jegyében született. Ki szeretnék mindenkit ábrándítani, aki a külseje után Györgyit  plázacica kategóriába sorolná. Mielőtt bárki pálcát törne Györgyi erkölcse fölött, sokkal konzervatívabbnak ismertük meg, mint ahogyan a róla szóló hírek terjengenek, amik akár a médiahack fogalmát is súrolhatnák.Hiszen tegyétek a kezeteket  a szívetekre - mondja Serbán Marcell a Taburádió vezetője - melyik olyan több éve tartó házasság - párkapcsolat, rejtett fiókjában ne lenne fellelhető egy bármilyen szexis fehérnemű vagy más kedvcsináló, hangulatjavító, esetleg a "házasság ellaposodását elkerülendő" eszköz? Véleményem szerint Györgyi sokkal konzervatívabb, mint sok álatalm ismert médiaszemélyiség, annyi különbséggel, hogy az álszent magyar virtussal szemben ő merte vállalni a Playboy címlapja mellett rózsaszín barátját is."

Sokmindent köszönhetek a melleimnek

"Elsősorban a melleimnek köszönhetem azokat a sikereket, amiket elértem. Amennyire jelképpé vált Bridget Jones a feneke, nekem talán annyira a melleim, így hát nem vitás, hogy testrészeim közül a párom is legjobban a mellemet szereti" - mondta el a Taburádióban Györgyi. A playmate elsősorban az előítéletek ellensége. Nagyon sokan gondolnak róla mást, mint amilyen, de aztán szerencsére sokan rájönnek hogy nem az akinek hitték, és elnézést kérnek tőle. "Apukám már nem szól semmit a dolgaimhoz. Már elfogadottá vált a leosztás a családban: a testvérem táncol, én a férfimagazinok címlapján mutogatom bájaimat, a húgom pedig példás családanya." - meséli.

Ha kíváncsi vagy a vágatlan anyagra Keleti Györgyi exkluzív interjú itt a Taburádió 2008. 08. 01. adás ismétlését meghallgathatod.
 
Lesz Keleti Györgyi homevideó?
 
Györgyi és párja gondolkodott már azon hogy homevideót készítsenek, azonban egyenlőre még nem merték megtenni, hiszen attól félnek hogy nem tudják majd eléggé óvni ahhoz hogy előbb-utóbb nyilvánosságra kerüljön. "Majd a párom tartja a kamerát és felvesszük, de nagyon eldugom. - mondta el Keleti Györgyi.
 
Györgyi is megnézi a fiatal fiúkat, mint minden más nő.

 Keleti Györgyi (33) bevallotta hogy jelenleg egy nála idősebb férfival van kapcsolata, de imádja a fiatal fiúkat is. "Mint minden nő, én is megnézem a villamos és a buszmegállóban a fiúkat, de teljesen hű vagyok mostani páromhoz. - kezdi Györgyi. "Ha ágyban lévő dolgokról beszélünk, akkor mindig én vagyok az úr. Irányítani nagyon szeretek, de azt is szeretem ha szétszednek. - mesélte a Taburádióban Györgyi.
"Egyre több dolog izgatja a fantáziámat ahogy öregszem, egyre jobban vadulok be! Nálam az anális szex egyáltalán nem tabu. Azt ugye mindenki tudja, hogy ezt elsősorban a férfiak élvezik. Alapvetően nem szeretem túlzottan, és egyetlen embernek engedem meg, ő életem párja." 

Konzervatív vagyok!
"Úgy gondolom, hogy az aki a nyuszis magazin fotózásán nyolc ember szeme láttára széttett lábakkal fetreng a földön meztelenül az abszolút konzervatív. Én is az vagyok" - meséli Györgyi.
 
Györgyi és Judy így búcsúztak a Taburádió hallgatóitól: "Most elmegyünk, és megkeressük egymás U pontját!" Hát ki tudja.. reméljük jól érzik majd magukat! Magyarország első szexrádiója: www.taburadio.hu! Szerdai vendég: Mary Zsuzsi, Pénteki vendég: Dopeman és Marija Gorenzo! Kezdés: 19.00!
 
Koczka Máté
Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
HOT PR rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap