Share on Google+
2013. augusztus 2.,  péntek
NAPI

Swinger club politikusokkal, Keleti Györgyi exklúzív interjú a Taburádióban!

Csak úgy forrt a levegõ a stúdióban, amikor Magyarország elsõ internetes szexrádiójának péntek esti vendége Keleti Györgyi volt. Nyíltan beszélt a hallgatóknak szexuális szokásairól és szerelmi életérõl, akik azt is megtudhatták, hogy a playmate milyen szexuális segédeszközöket használ, és részleteket is elárult párjával való intim kapcsolatáról. Egy hazai swinger club vezetõje tabuk nélkül mesélt az oda járó színészekrõl, modellekrõl és politikusokról.

Sokmindent köszönhetek a melleimnek

"Elsõsorban a melleimnek köszönhetem azokat a sikereket, amiket elértem. Amennyire jelképpé vált Bridget Jones a feneke, nekem talán annyira a melleim, így hát nem vitás, hogy testrészeim közül a párom is legjobban a mellemet szereti" - mondta el a Taburádióban Györgyi. A playmate elsõsorban az elõítéletek ellensége. Nagyon sokan gondolnak róla mást, mint amilyen, de aztán szerencsére sokan rájönnek hogy nem az akinek hitték, és elnézést kérnek tõle. "Apukám már nem szól semmit a dolgaimhoz. Már elfogadottá vált a leosztás a családban: a testvérem táncol, én a férfimagazinok címlapján mutogatom bájaimat, a húgom pedig példás családanya." - meséli.

Ha kíváncsi vagy a vágatlan anyagra Keleti Györgyi exkluzív interjú itt a Taburádió 2008. 08. 01. adás ismétlését meghallgathatod.
 
Lesz Keleti Györgyi homevideó?
 
Györgyi és párja gondolkodott már azon hogy homevideót készítsenek, azonban egyenlõre még nem merték megtenni, hiszen attól félnek hogy nem tudják majd eléggé óvni ahhoz hogy elõbb-utóbb nyilvánosságra kerüljön. "Majd a párom tartja a kamerát és felvesszük, de nagyon eldugom. - mondta el Keleti Györgyi.
 
Györgyi is megnézi a fiatal fiúkat, mint minden más nõ.

 Keleti Györgyi (33) bevallotta hogy jelenleg egy nála idõsebb férfival van kapcsolata, de imádja a fiatal fiúkat is. "Mint minden nõ, én is megnézem a villamos és a buszmegállóban a fiúkat, de teljesen hû vagyok mostani páromhoz. - kezdi Györgyi. "Ha ágyban lévõ dolgokról beszélünk, akkor mindig én vagyok az úr. Irányítani nagyon szeretek, de azt is szeretem ha szétszednek. - mesélte a Taburádióban Györgyi.
"Egyre több dolog izgatja a fantáziámat ahogy öregszem, egyre jobban vadulok be! Nálam az anális szex egyáltalán nem tabu. Azt ugye mindenki tudja, hogy ezt elsõsorban a férfiak élvezik. Alapvetõen nem szeretem túlzottan, és egyetlen embernek engedem meg, õ életem párja." 

Konzervatív vagyok!
"Úgy gondolom, hogy az aki a nyuszis magazin fotózásán nyolc ember szeme láttára széttett lábakkal fetreng a földön meztelenül az abszolút konzervatív. Én is az vagyok" - meséli Györgyi.
 
Györgyi és Judy így búcsúztak a Taburádió hallgatóitól: "Most elmegyünk, és megkeressük egymás U pontját!" Hát ki tudja.. reméljük jól érzik majd magukat! Magyarország elsõ szexrádiója: www.taburadio.hu! Szerdai vendég: Mary Zsuzsi, Pénteki vendég: Dopeman és Marija Gorenzo! Kezdés: 19.00!
 
Koczka Máté

Színészek, modellek és politikusok a swinger clubban!

Jakuzzi, különféle hangulatos szobák és kellemes környezet várja a a swinger clubok látogatóikat. Természetesen nem csak magánemberek, hanem közszereplõk is kedvelik a hasonló helyeket. Az egyik klub vezetõje elmondta, több színész, dj, modell, sportoló sõt még politikus is ellátogatott már hozzájuk, de természetesen a diszkréció miatt nem szívesen mond neveket. Saját bevallása szerint Judy Nero is járt már swinger clubban, és az egyik legemlékezetesebb szilveszter estéjét is egy ilyen helyen töltötte. Bár az ex-pornós eddig még csak fellépõként látogatott el, érdekli a hely, és lát rá esélyt hogy a közeljövõben vendégként is megismerkedjen eggyel.
 
Keleti Györgyi rózsaszín barátja, és egyéb segédeszközök
"Az elmúlt félévben teljesen fellendült a szexuális életem. A párommal alkalmanként használunk szexuális segédeszközöket, úgy mint combfixet, de 3-4 féle különleges olajat és egy rózsaszín barátot is idõnként beveszünk a játékba. A vibrátorok olyan sokszor nincsenek használva, de azért idõnként elõ vannak véve a fiókból, de amikor kedvünk van, akkor használjuk. Nem kell félteni, nem búslakodik ott egyedül" - meséli Keleti Györgyi. A különféle segédeszközök helye az ágy mellett, Györgyi éjjeli szekrényében van, és mindíg azt használják amihez éppen akkor spontán kedvük van.  Népszerû a konyhapult és a kanapé is. Amikor a nappaliban vannak együtt, másnap csak azon tanakodnak párjával hogy ki hallhatta meg õket közben. "A legextrémebb hely ahol eddig szeretkeztünk a párommal, az egy lift volt amit szerencsétlenségünkre elhívtak. 
A Taburádió vezetõjétõl, Serbán Marcelltõl kérdésünkre megtudtuk, hogy véleménye szerint Keleti Györgyi vörös bombázó külseje túlságosan is megtévesztõ.
" Mindenkit meg kell nyugtatnom, hogy sok szõke nõs viccet hallottam már életemben, de egyiket sem kötném hozzá. A szexdíva külsõ mögött egy nagyon intelligens, határozott, céltudatos, meglepõen közvetlen és õszinte egyéniség lakozik, aki a skorpió jegyében született. Ki szeretnék mindenkit ábrándítani, aki a külseje után Györgyit  plázacica kategóriába sorolná. Mielõtt bárki pálcát törne Györgyi erkölcse fölött, sokkal konzervatívabbnak ismertük meg, mint ahogyan a róla szóló hírek terjengenek, amik akár a médiahack fogalmát is súrolhatnák.Hiszen tegyétek a kezeteket  a szívetekre - mondja Serbán Marcell a Taburádió vezetõje - melyik olyan több éve tartó házasság - párkapcsolat, rejtett fiókjában ne lenne fellelhetõ egy bármilyen szexis fehérnemû vagy más kedvcsináló, hangulatjavító, esetleg a "házasság ellaposodását elkerülendõ" eszköz? Véleményem szerint Györgyi sokkal konzervatívabb, mint sok álatalm ismert médiaszemélyiség, annyi különbséggel, hogy az álszent magyar virtussal szemben õ merte vállalni a Playboy címlapja mellett rózsaszín barátját is."
Forrás: Taburádió
még több
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!