Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Dobd fel a táncórákat szeretkezz a tanárral
2012. március 26., hétfő 14:00
Mivel elég kínos volt életem során,hogy nem tudok táncolni,gondoltam beiratkozom klasszikus táncra meg salsára. Elmentem egy jó menő helyre és hipp hopp már a tánc parketten találtam magamat,de arra nem számítottam hogy a tanár 1 jóképű fél vér pasi lesz.

Egyre intenzívebben vettem órákat,de gondolhatjátok,hogy ekkora már nem az óra érdekelt hanem a srác. Már 2 hónapja jártam táncolni amikor bent maradtam 1 kis külön órára csak ő meg én. Elkezdtünk táncolni,csak úgy forrt a vérem közben. Marcus szorosan magához ölelt és lejtettünk egy forró táncot. A keze végig simult a testemen én meg szorosan hozzátapadtam az övéhez. Engem forróság öntött el, nála meg éreztem áll a dákó. Hirtelen megcsókolt tánc közben. Ajka ajkamhoz tapadt meg a testünk is egymáshoz miközben a fenekem szorította. Nem bírtam magammal a földre rángattam és elkezdtem kivetkőztetni magam a ruhámból. A melleim izgatásával kezdte még a testem is beleremegett majd haladt egyre lejjebb. Szétfeszítette a lábamat és elkezdte nyalni a puncimat azt hittem elájulok annyira jól nyalt a drága sőt bátran kijelentem sosem volt senki ilyen jó. Persze én is viszonoztam a kedvességét és orálisan elégítettem ki őt. Miután teli élvezte a melleimet letöröltem és nyomban neki is estem mert rájöttem kefélni akarok vele, nekem ennyi nem elég. Szó szerint letepertem és ráültem a farkára. átvettem az irányítást és lovagoló pózban kezdtünk baszni mint az örültek, persze közben a fenekemet verte amitől nagyon beindultam és átadtam a tánc tanárnak az irányítást. A hátamra fektetett majd ritmusra kezdtünk szeretkezni. Csókoltam haraptam a száját,ő meg a nyakamat harapdálta. Én egyre gyorsabban simogattam a puncimat minek hatására baromi nagyot élveztem a tánc parkett közepén. Így esett az eset hogy megkeféltem a tánc tanárt és megtanultam salsázni!
Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek

cimkefelhő
Szex ti írtátok rovat legfrissebb hírei
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap